четвер, 23 листопада 2017 00:20

Росія ввела війська в ЛНР, щоб приборкати місцеву мафію - екс-помічник міністра оборони США

Росія ввела війська в ЛНР, щоб приборкати місцеву мафію - екс-помічник міністра оборони США
У Луганськ зайшли російські війська. Фото: ТСН

Росія вводить військові колони на територію окупованої Луганської області з метою наведення порядку серед криміналітету, якому дали правити у самопроголошених республіках на сході України.

На цьому наголосив у твітер-повідомленні екс-помічник міністра оборони США з питань України, Росії та Євразії Майк Карпентер.

"Російські регулярні сили заходять в Україну, щоб навести порядок у мафіозній війні між ставлениками Москви. Так відбувається, коли дозволяють правити криміналу.

Це не надто відрізняється від того, що ми бачили у деяких регіонах Північного Кавказу", - зазначив колишній високопоставлений представник адміністрації США.

Таким чином він прокоментував повідомлення про появу військового конвою, що зайшов з території Росії на окуповану територію Луганської області України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Луганську зараз змагаються ФСБ і Генштаб РФ" - експерт

Росія у вівторок ввела війська в ОРЛО, які були відправлені на посилення підрозділів так званого 2-го АК "ЛНР". У конфлікті між "головою ЛНР" Ігорем Плотницьким і "міністром внутрішніх справ ЛНР" Ігорем Корнетом Кремль, найімовірніше, зробив ставку на останнього.

Зараз ви читаєте новину «Росія ввела війська в ЛНР, щоб приборкати місцеву мафію - екс-помічник міністра оборони США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути