Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 16:41

Росія визнає свою таємну війну в Україні - експерти
15

Бойовики збили літак із мирними людьми
Фото: Фото з відкритих джерел і ukrainian.voanews.com
Бойовики збили літак із мирними людьми
Бойовики збили літак із мирними людьми
Бойовики збили літак із мирними людьми
Бойовики збили літак із мирними людьми

Росія змушена буде визнати свою таємну гібридну війну в Україні, коли визнає причетність до збиття малайзійського літака МН17.

"Збиття малайзійського літака Boeing 777 над Україною у липня 2014 року перетворило конфлікт на пострадянському просторі на повноцінну глобальну кризу, адже трагедія зачепила інтереси 11 країн світу. Росія не може визнати цю трагічну помилку паралельно не визнавши, що вона провадить війну проти України. Списати на "воєнний туман" дії російських офіцерів, які прийняли МН17 за український військових транспортний літак, не вийде", - сказав у статті для аналітичного центру Atlantic Council експерт Пітер Дікінсон, передає "Голос Америки".

Москва продовжує відмовлятись взяти на себе відповідальність за смерті пасажирів літака, а, натомість, створює альтернативні теорії падіння борту, заплутуючи міжнародну спільноту.

17 липня 2014 року авіалайнер, що слідував рейсом МН17 за маршрутом Амстердам-Куала-Лумпур, вибухнув у повітрі і його уламки впали в районі села Грабове. Загинуло 298 людей, серед них 80 дітей. Рада безпеки Нідерландів визначила, що причиною катастрофи став постріл з зенітно-ракетної установки (ЗРК) "Бук".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія збила малазійський літак.

В інтернет виклали фото командирів 53-й Курської зенітно-ракетної бригади ППО ЗС РФ. На їхньому озброєнні був "Бук-М1" (номер 322), з якого 17 липня 2017 збили "Боїнг-777" Малазійських авіаліній.

Зараз ви читаєте новину «Росія визнає свою таємну війну в Україні - експерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути