Ексклюзиви
субота, 22 лютого 2020 09:42

Російські найманці атакували позиції українських військових

Російські найманці атакували позиції українських військових
Ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася прорватися через лінію зіткнення поблизу Новотошківського. Фото: Пресцентр ООС

21 лютого бойовики на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення.

Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє пресцентр ООС.

Російські найманці вели вогонь біля Красногорівки, Павлополя, Лебединського, Новотроїцького, Пісків, Мар'їнки, Оріхового, Луганського, Травневого, Новотошківського та Новолуганського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поховали українського воїна, який загинув у 2014 році

В ніч на суботу ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася прорватися через лінію зіткнення поблизу Новотошківського.

Українські війскові своєчасно виявили ворога та відбили атаку. Противник відступив, зазнавши втрат. На полі бою ворог залишив тіло загиблого російського найманця.

Головне управління розвідки Міноборони дізналось, що в окупантів серйозні проблеми з комплектацією війська. Брак бійців хочуть заповнити "козаками", яких завезуть з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці атакували позиції українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути