вівторок, 11 вересня 2018 20:25

Радник Захарченка признався у розстрілах

Радник Захарченка признався у розстрілах
Казаков розповів про злочини на окупованій території. Фото: КП

Радник ліквідованого ватажка ДНР Олександра Захарченко Олександр Казаков у 2014 році розстрілював людей.

Про це він розповів у інтерв'ю, яке виклав в Facebook журналіст Денис Казанський.

"Радник Захарченко Казаков зізнався, що вони в 2014 році розстрілювали людей, звинувачених у продажу наркотиків. Ошелешена ведуча перепитує: а як йшло слідство? Казаков спокійно відповідає: а як йшло слідство в 41 році? Воєнний час. Були звичайно помилки, але що ж поробиш", - цитує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удова Захарченка "здала" Кремль

"Якби вони розстрілювали людей за наркотики, більше половини "ополчення" полягло б тут же", "залишилося тільки договорити, що не тільки розстрілювали і не тільки по звинуваченню в продажу наркотиків", "Війна все спише-кацапська антинародна мудрість", "ми п'ятий рік говоримо, що там людей стріляють, валять неугодних з приводу і без! А вата все зворушується молодою республікою. Тьху! Мерзота!", - пишуть у коментарях.

Колишній радник ліквідованого ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка, Олександр Казаков вивіз з окупованого Донбасу велику кількість грошей. Зазначається, що екс-радник грабував на постійній основі і цього разу він вивіз "значно меншу суму" ніж раніше. Про це з посиланням на джерело в "силових відомствах" бойовиків ДНР повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Радник Захарченка признався у розстрілах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути