четвер, 29 жовтня 2020 08:01

Путінські найманці поранили українського воїна

Путінські найманці  поранили українського воїна
Підрозділи Збройних Сил України продовжують виконувати завдання за призначенням. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Під час обстрілу поблизу Новгородського один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав кульове наскрізне поранення в руку, повідомили в штабі ООС.

"Неподалік Водяного противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. Ще два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано у передмісті Авдіївки, де у вечірній час ворог застосовував міномети калібру 82 міліметри та гранатомети різних систем. Біля Новгородського ворог гатив із 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, а також прицільно вів вогонь зі стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти гатили з гранатометів по наших позиціях

Пораненого відправили до лікарні. Стан його здоров'я задовільний, життю загрози немає. Про зухвалі дії Російсько-окупаційних військ було повідомлено представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 29 жовтня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

ОБСЄ грає роль посередника, а Росія та Україна є сторонами конфлікту на Донбасі. Про це заявив колишній спеціальний представник голови ОБСЄ в Україні і в Тристоронній контактній групі Мартін Сайдік.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці поранили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути