пʼятниця, 22 червня 2018 18:14

"Прийшов із Луганської СБУ" - дізналися подробиці про затриманого офіцера-зрадника

"Прийшов із Луганської СБУ" - дізналися подробиці про затриманого офіцера-зрадника
Офіцер-зрадник Олексій Бідусенко раніше служив у Луганській СБУ. Фото: Facebook

Затриманий офіцер 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олексій Бідусенко, який перейшов на сторону бойовиків ЛНР, не проходив жодних перевірок і одразу видався військовим підозрілим.

Про це написав волонтер Роман Доник у Facebook.

"У 93-ю бригаду прийшов з військкомату. Без перевірки, без нічого, прийшов з військкомату на посаду у стройову частину. Тобто - робота зі всім масивом інформації щодо особового складу. Бригада не може перевіряти, призначають людей на ті посади, куди їх надсилає військкомат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воював із терористами й фотографувався з Пореченковим" - затримали бойовика ДНР

Контрик (контррозвідник. – Gazeta.ua) сказав: "Угу, мутний тип якийсь", і все на цьому. До війни працював у Луганському СБУ, де, швидше за все, і був завербований. Після того, як перейшов на той бік, нещодавно повернувся через російсько-український кордон! Тобто він тут у розшуку за СЗЧ, порушили кримінальну справу за фактом зради, і чувак ось так легко перетинає кордон в Україну. Це не пов'язане із затриманням. Кордон він проїхав зовсім втупу. Затримували його вже взагалі люди із ЗСУ, які не мають стосунку ані до контррозвідки, ані до прикордонників", - написав Доник.

20 червня розвідники 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" і тактичної групи "Моспине" провели спецоперацію, у якій до України повернули офіцера-зрадника Олексія Бідусенка.

Зараз ви читаєте новину «"Прийшов із Луганської СБУ" - дізналися подробиці про затриманого офіцера-зрадника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути