Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2019 20:49

З'явилися останні новини з передової

З'явилися останні новини з передової
Від початку доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Фото: Znay

На Донбасі від початку доби бойовики 8 разів обстріляли українських військових.

Окупанти використали гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил у Facebook.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил:неподалік Талаківки з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; двічі в районі Водяного з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Гнутового з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Новогнатівки з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; поблизу Красногорівки зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До бойовиків їде серйозна перевірка з Росії

Про втрати серед українських військових не повідомляється.

12 серпня збройні формування Росії та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовослужбовець отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути