Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2019 20:46

З'явилися новини про ситуацію на Донбасі

З'явилися новини про ситуацію на Донбасі
Бойовики сім разів обстріляли українських військових. Фото: Slovoidilo

На Донбасі від початку доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: неподалік Авдіївки з напрямку Спартака – зі станкових та ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужівки – з ручних протитанкових гранатометів; біля Пищевика з напрямку Верхньошироківського – з великокаліберних кулеметів; біля Верхньоторецького з напрямку Михайлівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Золотого-4 з напрямку Золотого-5 – зі стрілецької зброї; біля Попасної з напрямку Первомайська – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Оріхового з напрямку Золотого-5 – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боротися із ворогом треба на усіх фронтах і не заради пільг" - військова Аніта Луіс

Впродовж поточної доби втрат серед українських військових не зафіксовано.

Актор і тренер "Ліги сміху" Сергій Сивохо став радником секретаря Ради нацбезпеки та оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися новини про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути