субота, 19 січня 2019 18:30

Повідомили свіжі новини з Донбасу

Повідомили свіжі новини з Донбасу
На Донбасі бойовики чотири рази відкривали вогонь. Фото: Fondsk

Сьогодні на Донбасі бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових.

"В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" по позиціях наших військ ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Станиця Луганська та з гранатометів, великокаліберних кулеметів по позиціях інших захисників поблизу хутора Вільний.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник з гранатометів обстріляв позиції українських військових поблизу селища Піски. Також з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв наші позиції поблизу селища Широкине", - повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден український військовослужбовець не отримав поранень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі затримали молодого бойовика

Підрозділи Об'єднаних сил відкривали вогонь у відповідь. Втрати противника уточнюються.

Двох українських військових, яких знайшли мертвими в житловому будинку на Донбасі, не вбивали. Точну причну смерті з'ясує експертиза, однак зараз вже відомо, що вона була не насильницькою.

Сегодня на Донбассе боевики четыре раза обстреляли позиции украинских военных.
"В полосе действий оперативно-тактического группировки" Север "по позициям наших войск враг открывал огонь из стрелкового оружия в районе населенного пункта Станица Луганская и из гранатометов, крупнокалиберных пулеметов по позициям других защитников вблизи хутора Вольный.
В полосе действий оперативно-тактического группировки "Восток" противник из гранатометов обстрелял позиции украинских военных вблизи поселка Пески. Также из автоматических гранатометов и крупнокалиберных пулеметов враг обстрелял наши позиции вблизи поселка Широкино ", - говорится в повидомлнни.
Вследствие преступных обстрелов российско-оккупационных войск ни один украинский военнослужащий не получил ранений.
Подразделения Объединенных сил открывали огонь. Потери противника уточняются.
Двух украинских военных, которых нашли мертвыми в жилом доме на Донбассе, не убивали. Точную причну смерти выяснит экспертиза, однако сейчас уже известно, что она была не насильственной.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили свіжі новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути