Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 08:22

Повідомили останні новини з передової

Повідомили останні новини з передової
Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які дії противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Упродовж минулої доби, 16 вересня, на Донбасі зафіксували 2 порушення збройними формуваннями Російської Федерації режиму припинення вогню.

Окупанти стріляли в бік наших позицій з підствольного гранатомета поблизу Катеринівки, зі стрілецької зброї – у районі населеного пункту Водяне, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранено трьох українських військовослужбовців, один боєць загинув

"Ці вогневі провокації противника не становили загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів немає", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 17 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, вогневих провокацій із боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано. Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які дії противника.

16 вересня вночі, у зоні ООС загинув військовий з міста Яворів на Львівщині 29-річний Роман Червінський. Отримав несумісні з життям травми після вибуху гранати в бліндажі.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути