Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2019 07:43

Повідомили хороші новини з Донбасу

Повідомили хороші новини з Донбасу
З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню. Фото: Факти ICTV

23 жовтня збройні формування Російської Федерації 22 рази порушили режим припинення вогню.

Унаслідок обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 10 обстрілів: чотири рази поблизу Луганського – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Кримського – з озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів; двічі у районі Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; біля Зайцевого – з автоматичних гранатометів; неподалік Золотого – зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем; поблизу Південного – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - повідомляє штаб ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі за добу нараховано 453 вибухи - ОБСЄ

Бойовики продовжують розпродавати зброю та боєприпаси, надіслані з Росії. Ворог шантажує командирів звільненням через зменшення виплат.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили хороші новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути