середа, 16 січня 2019 07:57

Поранення українського бійця та численні втрати бойовиків: як минула доба на передовій

Поранення українського бійця та численні втрати бойовиків: як минула доба на передовій
Підтримувані Росією бойовики двічі відкривали вогонь на Донбасі Фото: Радіо Свобода

15 січня російські окупаційні сили 6 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

1 боєць Операції Об'єднаних сил зазнав поранення. Серед проросійських бойовиків: 4 загиблих та 3 поранених, повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" російські окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів у районі Кримського, з автоматичних гранатометів – у районі Новоолександрівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-посол США розповів, що може змусити Москву піти з Донбасу

У смузі дій угрупування "Схід" проросійські бойовики двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривали вогонь у районі Славного. А також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти гатили біля Гнутового.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. При цьому у штабі ООС наголосили, що українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

14 січня унаслідок ворожого обстрілу бойовиків загинув 45-річний Микола Семенюк, позивний "Саїд". Молодший сержант, воював у складі 72 бригади імені Чорних Запорожців. Родом із селища Браїлів Жмеринського району на Вінниччині. Жив у Жмеринці.

Зараз ви читаєте новину «Поранення українського бійця та численні втрати бойовиків: як минула доба на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути