Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2020 08:04

На передовій загинули два бійці української армії

На передовій загинули два бійці української армії
Українські позиції знову обстрілювали. Фото: Цензор.НЕТ

Протягом 26 січня збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув унаслідок ворожих обстрілів, ще один підірвався на невстановленій вибухівці.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

Сім обстрілів по українським позиціям здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" - двічі обстрілювали зі станкового протитанкового гранатомету неподалік Красногорівки, два рази з великокаліберних кулеметів неподалік Старогнатівки, по одному разу з мінометів калібру 82 мм поруч з Лебединським, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Новогригорівки, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове.

П'ять ворожих обстрілів зафіксували у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - два рази обстрілювали з мінометів калібру 120 мм неподалік Оріхового, двічі поруч населеного пункту Новотошківське – 8 мін зі 120-мм міномету, один раз неподалік Кримського – з міномету калібру 120 мм противник випустив 3 міни.

Крім того, о 18.15 в районі ділянки розведення поблизу населеного пункту Богданівка ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї.

З початку 27 січня російські окупаційні війська з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстріляли захисників населеного пункту Піски, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Втрат немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ведуть обстріли з населених пунктів

Контррозвідники Служби безпеки України припинили діяльність інформаторської мережі незаконних збройних формувань ДНР, яка діяла в Лиманському районі на Донеччині.

Оперативники встановили особи двох інформаторок терористів – жительок Лимана, які співпрацювали із бойовиками. повідомляє пресслужба СБУ.

Зараз ви читаєте новину «На передовій загинули два бійці української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути