вівторок, 23 липня 2019 17:37

На Луганщині відкриють КПВВ "Золоте"

На Луганщині відкриють КПВВ "Золоте"
Жителі окупованої Луганщини перетинають міст через Сіверський Донець із загрозою для життя. Фото: Станично-Луганської райдержадміністрація

На Луганщині відкриють КПВВ Золоте.

Він буде єдиним пішохідним виходом з окупованої території на час ремонту мосту у Станиці Луганській, повідомляє прес-службу Станично-Луганської райдержадміністрації.

Рішення прийняли на нараді, під головуванням віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка.

В ній також приймали участь керівник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, обговорено всі складові цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бойові дії не припиняться" - експерт про розведення військ на Донбасі

"Щодня цей міст перетинають більше 10 тисяч людей. Я на власні очі бачив, в яких жахливих умовах вони це роблять. Цю проблему треба вирішити якомога швидше - це доручення Президента України Володимира Зеленського", - сказав Кучма.

Представник України у робочій підгрупі з політичних питань ТКГ у Мінську Роман Безсмертний назвав питання відбудови моста "одним із найважливіших пунктів щодо соціально-гуманітарної сфери". Сторони домовились про початок робіт із відновлення мостового переходу у Станиці Луганській.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині відкриють КПВВ "Золоте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути