Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2022 18:46

В будинку колаборанта на Луганщині рвонуло – Гайдай розкрив подробиці

У четвер, 24 листопада, на окупованій частині Луганської області підірвали будинок з колаборантами. У цьому будинку колаборант збирав російських офіцерів.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Періодично всеодно бавовна прогулюється окупованими частинами Луганщини. От тільки сьогодні зранку в одного з відомих колаборантів щось вибухнуло в будинку. А там він дуже полюбляв збирати поважних гостей з числа російських високоповажних офіцерів", – зауважив Гайдай.

Автор: з відкритих джерел
  Будинок колаборанта
Будинок колаборанта

Крім того, за його словами, окупанти постійно поповнюють свої лави новомобілізованими росіянами:

"Перекидають частково з Херсона тих, хто відійшов від міста. Намагаються підсилити оборонні споруди: фіксували цілі колони КАМАЗів із будівельними матеріалами, лісом. Тобто вони намагаються укріпити свої позиції та загальмувати наступ Збройних сил України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони підтвердило звільнення Макіївки ‒ показали відео

Збройні сили України на Луганщині звільнили 12 населених пунктів. Українські військові 13 листопада відновили контроль над селом Макіївка. На території області щоденно точаться важкі бої.

У Рубіжному та Кремінній на Луганщині місцеві жителі чують відголоски з фронту. Це означає, що Збройні сили України рухаються вперед. Про деокупацію регіону розказав 15 листопада голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «В будинку колаборанта на Луганщині рвонуло – Гайдай розкрив подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути