четвер, 15 червня 2017 12:32

На Донбас заїхали 55 вантажівок із Росії, які заберуть тіла військових

На Донбас заїхали 55 вантажівок із Росії, які заберуть тіла військових
На територію України заїхало 2 колони із 55 вантажівок з Росії Фото: dpsu.gov.ua

Сьогодні із 06:05 до 07:25 через російські пункти пропуску "Донецьк" та "Матвєєв Курган" на територію України заїхали 2 колони із 55 вантажівок. Росіяни називають їх "гумконвоєм". Повертатимуться назад вони із тілами загиблих російських військових.

"Російська сторона в односторонньому порядку здійснила оформлення 66-го, так званого гуманітарного конвою. Оголосили, що вантажівки нібито перевозили дитячі харчові набори та медикаменти. Вантаж переміщувався у закритих упаковках. Транспортні засоби заповнили на 60 процентів", - повідомляють прикордонники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь вперше відправила гумконвой на Схід України

Українській розвідці відомо, що зараз у моргах на окупованій території Луганської області перебувають більш як 30 тіл російських військовослужбовців. Їх відправлять на територію Росії транспортом, який прибув сьогодні під виглядом "66-го гуманітарного конвою".

У магазинах торгової мережі "Амстор" в Донецьку закінчуються продукти. Фотографії напівпорожніх прилавків опубліковані в соцмережах.

"В "Амсторе" полный "русский мир" , - пишуть користувачі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас заїхали 55 вантажівок із Росії, які заберуть тіла військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути