вівторок, 16 січня 2018 22:26

Мобільний зв'язок на Донбасі: терористи запровадили наддорогі тарифи

Терористи так званих ДНР і ЛНР відрізали окуповані території від українського мобільного зв'язку.

Окупанти запроваджують наддорогі тарифи мобільного зв'язку, повідомив журналіст і блогер Денис Казанський.

"Палений луганський оператор "Лугаком" запровадив функцію дзвінків на українські номери. Ось тільки вартість дзвінків тепер відрізняється. Зателефонувати з Луганська на стаціонарний український номер буде коштувати близько 5 гривень, а на мобільний – взагалі близько 7 гривень за хвилину. Дзвінки з донецького "Фенікса" також будуть коштувати близько 5 гривень за хвилину", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР зробили безкоштовними таксофони

  Терористи так званих "ДНР" і "ЛНР" відрізали окуповані території від українського мобільного зв'язку. Цензор.НЕТ
Терористи так званих "ДНР" і "ЛНР" відрізали окуповані території від українського мобільного зв'язку. Цензор.НЕТ

Як приклад журналіст навів тарифи українських операторів в Росію та Польщу, за якими, якщо підключити спеціальний тариф, одна хвилина буде коштувати 1 гривню.

"Але інакше і бути не могло. Адже Донецьк і Луганськ для того і захоплювали, щоб експлуатувати і обдирати місцеве населення. Так що все йде за планом. Після того, як бойовики викотили нові рахунки, жителям ОРДЛО стало очевидно, що МТСівський зв'язок відключили спеціально, щоб обдирати людей", - підсумував Казанський.

В оператора мобільного зв'язку "Vodafone-Україна" не вийде відновити обірваний кабель на території ЛНР, якщо він обірваний на непідконтрольній Києву території. В ЛНР заявили, що 11 січня зупинилось обслуговування абонентів Vodafone. Повідомили, що поблизу селища Оленівка Донецької області обірвався кабель.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний зв'язок на Донбасі: терористи запровадили наддорогі тарифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути