Ексклюзиви
четвер, 22 червня 2017 21:23

Місія ОБСЄ зафіксувала 90 вибухів у Донецькій області

Місія ОБСЄ зафіксувала 90 вибухів у Донецькій області
Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співпраці в Європі 21 червня зафіксувала 90 вибухів у Донецькій області. Фото: 112.ua

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співпраці в Європі 21 червня зафіксувала 90 вибухів у Донецькій області.

Про це йдеться у звіті місії.

"У Донецькій області СMM зафіксувала аналогічну кількість порушень режиму припинення вогню, в тому числі більше вибухів (понад 90) порівняно з попереднім звітним періодом (80 вибухів)", - сказано в ньому.

Також місія зафіксувала 55 вибухів у Луганській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прощайте хлопці. Скоро всі зустрінемося" - загинули двоє воїнів УДА

СMM відстежувала повідомлення про жертви в Ясинуватій і Пікузах і спостерігала за новими точками військового зіткнення на південь від моста в Щасті.

Співробітники місії продовжили спостерігати за районами розведення сил і засобів. Вони зафіксували порушення припинення вогню поблизу зони розведення в Золотому і в районі Станиці Луганської. Доступ спостерігачів місії в цих районах залишався обмеженим.

Протягом доби бойовики 10 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Місія ОБСЄ зафіксувала 90 вибухів у Донецькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути