вівторок, 27 лютого 2018 17:24

"Кіборги" та волонтери виступили у Європарламенті із доповіддю про злочини РФ

"Кіборги" та волонтери виступили у Європарламенті із доповіддю про злочини РФ
У Європарламенті з доповіддю про злочини РФ виступали "кіборги" та волонтери. Фото: Газета "День

Українські офіцери, волонтери та добровольці у Європарламенті розповіли про реальні факти російської військової присутності на Донбасі.

Про це повідомив Укрінформ.

"Я хочу наголосити на прямій російській присутності на Донбасі. З цією метою я прибув сюди, і хочу про це вам розповісти. Починаючи з 2014 року, я і мої побратими бачили військових з розпізнавальними знаками російської армії, а також військову техніку на території Донбасу, яка виробляється і перебуває на озброєнні в Росії. Перебуваючи у полоні, я неодноразово спілкувався о офіцерами Російської Федерації", - розповів офіцер Збройних сил України полковник Олег Кузьміних.

Пройшло обговорення проблем фізичної і психологічної реабілітації українських військовослужбовців, які брали участь у бойових діях на сході України, відбиваючи російську агресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Живе в Києві, працює в НАН України" - знайшли доньку затриманого міністра ДНР

У свою чергу, Сергій Кузьміних розповів про ініціативу створення у різних регіонах України реабілітаційних центрів для українських воїнів.

"Кожна доля військового є індивідуальною. Але всі ми усвідомлюємо, що є агресія Росії, і ми повинні вистояти", - наголосив Сергій Кузьміних.

Трьом офіцерам збройних сил Російської Федерації та українському найманцю-бойовику ДНР, причетних до обстрілу м. Маріуполь 24 січня 2015 року, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру. Проти них почалось спеціальне досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «"Кіборги" та волонтери виступили у Європарламенті із доповіддю про злочини РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути