Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2018 08:14

Гучна заява адвоката Олешка Сармата

Гучна заява адвоката Олешка Сармата
Нова версія вбивства "Сармата" Віталія Олешка. Фото із відкритих джерел.

Вбивство в Бердянську громадського активіста, колишньного бійця батальйону Донбас Віталія Олешка, відомого як "Сармат", було публічною стратою.

Леонід Сіваков, адвокат Віталія Олешка розповів, що тактика вбивства абсолютно інша: вбивця вчиняє злочин без свідків, в потаємному місці, ретельно замітаючи сліди після того, передає Обозреватель.

"Як вбивство я це не сприймаю. Це страта, публічна, у подвір'ї його ж володіння, де у нього був готель, поруч з ним перебувала родина", - заявив Сіваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали імена підозрюваних у вбивстві "Сармата"

Адвокат вбитого також пов'язав смерть "Сармата" із майбутнім відділенням української церкви у автокефалію:

"Відразу після того, як був мітинг на підтримку відділення української церкви від московського православ'я, через кілька днів було вбито "Сармата". Я давно не вірю у випадковості", - зазначив він.

Сіваков також пов'язує вбивство "Сармата" із із нападом на херсонську активістку Катерину Гандзюк: "Сармат" покійний, царство йому небесне, теж займав активну громадську позицію. Тому зараз теж низка таких дій проти активістів: не просто трішечки пресують, а пресують так, щоб людина або втратила здоров'я, або щоб публічно вбити. Тобто, я не вважаю це випадковостями".

Поліція затримала підозрюваного в замаху на херсонську чиновницю Катерину Гандзюк. Проводяться слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «Гучна заява адвоката Олешка Сармата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути