Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2019 11:35

ЄС не мститиметься Україні через Зеленського - євродепутат

ЄС не мститиметься Україні через Зеленського - євродепутат
ЄС не змінить відношення до України через непрофесіоналізм президента Зеленського. Фото: Інтерфакс-Україна

Відношення Європейського Союзу до України не зміниться через телефонну розмову президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського.

"Я не думаю, що на це будь-хто звертає увагу. Я не знаю, чи це позиція Німеччини в цілому, але я не чула, що хто-небудь стурбований Зеленським у сенсі цієї розмови. Це більше про Україну. Коли його політичний порядок денний такий, що не на користь країні, то це має значення. Але цій телефонній розмові ми не приділятимемо уваги", - сказала віце-президент делегації Європарламенту в комітеті Асоціації "Україна-ЄС", депутат Європейського парламенту Віола фон Крамон-Таубадель в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тільки після прийняття бюджету" - експерт розповів, чи отримає Україна гроші від МВФ

Вона додала, що країни Заходу не відігруватимуться на Україні через непрофесійність президента Зеленського. Відмітила його необізнаність у питанні допомоги Україні.

"Можливо, він мав читати свої папери краще, можливо, він був погано проінформований Богданом (керівник Офісу президента України Андрій Богдан. - Gazeta.ua). Може бути, він просто хотів справити враження на Трампа. Чому він це сказав, мені невідомо. Зрештою, це показує непрофесіоналізм, і це теж проблема України. Президенту невідомо, як багато грошей він отримує, від якої країни, від якого донора. Це дуже тривожний сигнал", - підкреслила вона.

Віце-президент делегації Європарламенту додала, що антиросійські санкції продовжать, бо Росія не виконала нічого, за що б їх зняли.

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан небезпечний.

Про це заявила депутат Європарламенту, віце-президент комітету Асоціації "Україна – ЄС" Віола фон Крамон-Таубадель в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «ЄС не мститиметься Україні через Зеленського - євродепутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути