Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2019 19:21

Двоє українських військових отримали поранення

Двоє українських військових отримали поранення
На Донбасі поранило двох військових. Фото: УНІАН

Від початку доби бойовики російсько-окупаційних військ 5 разів обстріляли позиції Збройних сил Україні на Донбасі, двоє українських бійців дістали поранення.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

"Протягом поточної доби, у період з опівночі до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ 5 разів, два з яких – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями", - наголосили в прес-центрі.

Зокрема, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти тричі обстріляли позиції українських захисників: з мінометів калібру 82 мм – біля населеного пункту Піски, зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Водяне, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Павлопіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі спробували спалити черговий арсенал ЗСУ

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв українських захисників з мінометів калібру 82 мм та протитанкового ракетного комплексу поблизу населеного пункту Кримське.

"Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення", - наголошується в повідомленні.

Водночас підрозділи, на які здійснювався вогневий вплив, відповідали противнику зі штатного озброєння, яке не заборонене Мінськими угодами. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, наголошують в штабі.

На Київському полігоні вибухнув невідомий предмет. Постраждали двоє військовослужбовців строкової служби, повідомляє прес-служба 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Зараз ви читаєте новину «Двоє українських військових отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути