Ексклюзиви
субота, 12 квітня 2014 20:50

Донецька міліція спростовує інформацію про захоплення сепаратистами управління МВС

Донецька міліція спростовує інформацію про захоплення сепаратистами управління МВС
Фото: ostro.org

Управління МВС у Донецькій області не захоплене. Однак біля будівлі знаходяться проросійські мітингувальники. Про це заявив керівник відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Донецькій області Ігор Дьомін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На даний момент будівля обласного УВС не захоплена", - заявив він і зазначив, що біля будівлі знаходяться проросійські мітингувальники.

На питання про те, навіщо в облУВС на автобусі прибули правоохоронці з георгіївськими стрічками і зайшли разом з мітингувальниками в будівлю, відповів: "Ніхто нікуди не заходив".

Разом з тим Дьомін нічого не сказав з приводу того, що нібито частина правоохоронців вимагають відставки начальника ГУ МВС у Донецькій області Костянтина Пожидаєва.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міліція спростовує інформацію про захоплення сепаратистами управління МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути