понеділок, 09 грудня 2019 18:04

До списку терористів потрапила випадкова жінка

До списку терористів потрапила  випадкова жінка
Рада нацбезпеки та оборони під час формування санкційних списків помилково внесла до переліку осіб, причетних до терористичної діяльності, жительку Бахмута Вікторію Агапову Фото: ТСН

Рада нацбезпеки та оборони під час формування санкційних списків помилково внесла до переліку осіб, причетних до терористичної діяльності, жительку Бахмута Вікторію Агапову.

"На жаль, під час формування санкційних списків допущена прикра неточність і до переліку осіб, які причетні до терористичної діяльності, було внесено Агапову Вікторію Сергіївну, жительку міста Бахмут, яка на відміну від іншої Агапової не має жодного стосунку до роботи так званої "територіальної виборчої комісії" на окупованій території Донецької області", — повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія внесла до списку терористів кримського активіста

7 грудня на засіданні РНБО проголосували за рішення про внесення відповідних змін до указу президента, щоб виправити помилку. Данілов розповів, що сьогодні телефоном вибачився перед Агаповою і додав, що після повернення Володимира Зеленського з саміту "нормандської четвірки" буде підписаний відповідний указ.

На сайті Європейського союзу оприлюднили список людей, проти яких було запроваджено персональні санкції за проведення псевдовиборів на окупованому Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «До списку терористів потрапила випадкова жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути