Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2017 13:43

Діда-терориста віддали бойовикам ЛНР

Діда-терориста віддали бойовикам ЛНР
66-річного мешканця Луганщини, який приніс українським бійцям вибухівку в банці меду, вчора обміняли на полонених

Літнього чоловіка, який у 2014 році приніс на український блокпост банку меду з вибухівкою, обміняли на українських полонених.

Про це повідомляє LB.ua.

66-річного чоловіка Сватівський райсуд Луганської області визнав винним і засудив до до 15 років позбавлення волі. 27 грудня його обміняли на українських військових. 2016 року терористи ЛНР намагалися виміняти його на луганську журналістку Марію Варфоломеєву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не повернуся в ДНР" - один з утримуваних сховався в автобусі

У результаті влаштованого чоловіком теракту на блокпосту загинув криворожанин Олександр Суслопаров, боєць 17-ї окремої танкової бригади. Троє військових отримали поранення. У лютому 2015 року посібник бойовиків намагався влаштувати ще один теракт, але його затримали.

На КПВВ "Новотроїцьке" мати бойовика терористичної ДНР здала його українській поліції. 50-річний чоловік воював на боці бойовиків в полку особливого призначення в складі бандформування "Оплот".

Зараз ви читаєте новину «Діда-терориста віддали бойовикам ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути