вівторок, 21 листопада 2017 14:09

"Цирк уродов" - на Донеччині продавщиця зреагувала на українську мову

"Цирк уродов" - на Донеччині продавщиця зреагувала на українську мову
Фото: pauluskp.com

Продавщиця з Костянтинівки Донецької області образила дітей, які звернулись до неї українською мовою. Інцидент стався у магазині "Ізюмінка".

Про це пише мати дітей Наталя Сосницька у Facebook.

"Ми є постійними клієнтами цієї продуктової крамниці. І вже дуже давно. Бо це близько і зручно. Персонал там майже не змінювався ніколи. Вчора мої діти як завжди пішли купити щось з'їсти, і поки обирали що б їм хотілося, спілкувалися між собою. Українською. І тут одна продавщіца (по-іншому назвати я її не можу) зреагувала на мову і вирішила прокоментувати вголос, навіть не пошепки, почуте. Вона дивилячись на дівчат сказала "ЦИРК УРОДОВ", - обурюється авторка посту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава Авдіївки відмовився розмовляти російською

За словами Наталі тепер вона більше не піде до цього магазину, тому що не хоче терпіти відкритого знущання над рідною мовою її дітей.

"Ця доросла тьотя жодного разу не сказала мені такого, а дітей 14 років і їхню мову вона вирішила відкрито простібати. Я дуже зла, хоча таких випадків у моєму житті було мільйон. Мені просто прикро, що людина так нічого і не зрозуміла", - пише вона.

Нагадаємо, що 178 народних депутатів звернулися до президента Петра Порошенка з пропозицією оголосити 2018 рік "Роком державної мови".

Зараз ви читаєте новину «"Цирк уродов" - на Донеччині продавщиця зреагувала на українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути