Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 13:53

Чиновника не пустили в Росію через автономери ДНР

  У Росії чиновника ДНР зупинили співробітники ДАІ через автономери невизнаної республіки. Фото: lifedon.com.ua
У Росії чиновника ДНР зупинили співробітники ДАІ через автономери невизнаної республіки. Фото: lifedon.com.ua

Чиновника з окупованої Макіївки Сергія Голощапова в Ростові-на-Дону (Російська Федерація. - Gazeta.ua) зупинили співробітники ДАІ Росії за використання номерів ДНР.

"Як глава Гірницької райадміністрації він докладає чимало зусиль для організації та забезпечення "процвітання" режиму ДНР, але в певні моменти бажання працювати з повною віддачею на посаді повністю зникають. Такий момент у нього виник при його в'їзді на територію РФ на своєму особистому автомобілі з реєстраційним номером транспортного засобу ДНР", - пише блогер Олександр Верум на своїй сторінці в соцмережі, передає donpress.com.

У Голощапова в багажнику машини були реєстраційні номери України, російські співробітники ДАІ рекомендували йому встановити саме українські номерні знаки, щоб уникнути штрафу і відправки його авто на штрафмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер повідомив погані новини для бойовиків на Донбасі

Замороження конфлікту на Донбасі неможливе, а участь миротворчої місії важлива та необхідна. Про це заявив український політик Роман Безсмертний.

Зараз ви читаєте новину «Чиновника не пустили в Росію через автономери ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути