пʼятниця, 22 лютого 2019 17:35

Був фінансовим шахраєм: фото ватажка ДНР насмішило мережу

  Глава “ДНР” Денис Пушилін до війни був учасником фінансової піраміди МММ
Глава “ДНР” Денис Пушилін до війни був учасником фінансової піраміди МММ

Користувачі інтернету висміяли архівне фото ватажка угрупування ДНР Дениса Пушиліна, зроблене до війни на Донбасі. Тоді він був учасником фінансової піраміди МММ.

Знімком у своєму Telegram-каналі поділився журналіст Денис Казанський.

"Команда Мавроді добре піднялася. Шкода, Сергій Пантелійович не дожив. До речі, а чому цей чудо-економіст сьогодні не подвоює гроші жителів ДНР за 20 хвилин?"- зазначив він.

Як написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Андрій Діхтяренко, навесні і влітку 2014 го, в самий розпал війни, майбутній глава ДНР відкривав офіси МММ і рекламував цю фінансову піраміду в Таїланді.

"Дуже показове відео, зняте ним в Києві 2014 го, де він міркує про протистояння на Майдані в ключі, що вже тепер-то перед ммм-щиками дійсно відкриваються величезні можливості. Як бачимо, він зумів ними скористатися, - підкреслив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як Пушилін "порішав" фінансові проблеми ДНР

Також, як нагадав Діхтяренко, паралельно з роботою на "донецьку республіку" Олексій Муратов, який вже відсидів за фінансові махінації в Індії, тепер розвиває власну криптовалюта PRIZM.

"За всіма непрямими ознаками, хлопці продовжують підтримувати свою пірамідну "систему". Як ми пам'ятаємо, МММ неодноразово мімікрувала - то під банк, то під політичну партію, тепер ось під крипту. Стежитиму, у що ці спритні хлопці перетворять ДНР", - написав Діхтяренко.

20 листопада 2018 року Денис Пушилін став ватажком бойовиків ДНР. До цього він встиг підписати "закон" про довічне утримання себе і своєї родини з "бюджету ДНР".

Зараз ви читаєте новину «Був фінансовим шахраєм: фото ватажка ДНР насмішило мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути