пʼятниця, 18 жовтня 2019 20:28

Бойовики застосували артилерію та гранатомети: повідомили новини з Донбасу

Бойовики застосували артилерію та гранатомети: повідомили новини з Донбасу
Бойовики 12 разів обстріляли українських військових. Фото: JKL

На Донбасі від початку доби бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ та її найманці обстрілювали українські позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 5 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі неподалік Авдіївки з напрямку Мінерального – з мінометів калібру 82 мм, станкових та ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного з напрямку Ужівки та Пікузів – з озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Талаківки з напрямку Пікузів – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" здійснив 7 обстрілів по наших позиціях: неподалік Золотого з напрямку Золоте-5 – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; двічі у районі Луганського з напрямку Нижнього Лозового – з гранатометів різних систем; двічі біля Новолуганського з напрямку Доломітного - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Новотошківського з напрямку Голубівського – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, та гранатометів різних систем; біля Троїцького з напрямку Калинового – з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попрощалися із військовою, яку застрелив ворожий снайпер - фото

Втрат серед українських військових внаслідок обстрілів немає.

Учасників злочинів на Донбасі можуть амністувати лише після відновлення суверенітету України на окупованій території. Однак це не стосується винних у воєнних злочинах та осіб, причетних до збиття малайзійського Боїнга.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували артилерію та гранатомети: повідомили новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути