неділя, 24 червня 2018 09:28

На фронті посилюються обстріли: 5 бійців ЗСУ поранено

На фронті посилюються обстріли: 5 бійців ЗСУ поранено
Десять разів ворог застосовував артилерію та міномети. Фото: прес-центр ООС

Сьогодні вночі російські окупаційні війська посилили обстріли з артилерії великого калібру. Поранено 5 наших захисників, вони госпіталізовані. Повідомляє прес-центр ООС.

Найбільш активні бойові дії упродовж доби точилися на Маріупольському напрямку – в районі населених пунктів Лебединське, Павлопіль, Широкіне та Водяне. Не припинялися бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Кам'янки, Пісків та Авдіївки. Тривали бої в районі населених пунктів Новотошківське, Кримське, Світлодарськ та Золоте, що на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ готуються звільнити нові території - волонтер

Російські найманці відкрили вогонь по наших захисниках з РПГ та стрілецької зброї у районі Гнутового, на Маріупольському напрямку

Окупанти 25 разів прицільно обстрілювали позиції ЗСУ. Десять разів ворог застосовував артилерію та міномети. Підрозділи Об'єднаних сил не дозволили противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

Більшість бойових зіткнень проходила із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів. У першій половині доби ворог активно застосовував ствольну артилерію та міномети, а ввечері на деяких ділянках лінії зіткнення – БМП.

За даними розвідки, трьох бойовиків знищено та ще чотирьох поранено. Ворог втратив один автомобіль.

"Кричали "Россия, прийди", тепер жебракуєте" - Порошенко сепаратистам

Зараз ви читаєте новину «На фронті посилюються обстріли: 5 бійців ЗСУ поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути