Ексклюзиви
пʼятниця, 25 травня 2018 11:41

Бойовики підірвали склад боєприпасів: довелось евакуювати місцевих

Бойовики підірвали склад боєприпасів: довелось евакуювати місцевих
На Донеччині евакуювали жителів обстріляного селища, де вибухають боєприпаси / фото: ТСН

З селища Старомиколаївка на Донеччині евакуювали 20 людей, серед них - 11 дітей.

Село обстріляли бойовики 25 травня близько четвертої ранку, повідомляє у Facebook голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

"Сьогодні рашисти обстріляли околиці Старомиколаївки (колишня Правдівка). Місцеві кажуть, що було близько 10-12 "прильотів" мін - ймовірно, що корегували вогонь з повітря, цілячи у склад боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

Один з "прильотів" виявився влучним - боєприпаси почали вибухати.

"У селищі проживає 700 людей. СІМІКи, представники ДСНС, поліції та ДонОДА обійшли усі подвір'я, з'ясували, кому потрібна евакуація. Усе необхідне для цього є. Поки що вивезли 20 людей, серед них - 11 дітей", - повідомив очільник області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загадково зник український військовий

За даними департаменту цивільного захисту ВЦА, ситуація у селищі контрольована, інтенсивність вибухів значно зменшилася, постраждалих серед цивільних немає.

"Уламки, які прилетіли на селище, позбирали. Перевірили усі мережі життєзабезпечення селища. Зараз вже вмикатимуть електрику", - зазначив Жебрівський.

Знищили 4 бойовиків і ще 5 поранили українські військові у районі проведення операції Об'єднаних сил. Про це повідомили у прес центрі ООС, посилаючись на дані розвідки. В цілому, найактивніші бойові дії 24 травня тривали в районах населених пунктів Луганське, Зайцеве, Новолуганське, Новоселівка, Новотороїцьке, Богданівка, Гранітне, Чермалик.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики підірвали склад боєприпасів: довелось евакуювати місцевих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути