Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2019 19:56

Бойовики обстріляли українських бійців на Донбасі, є поранений

Бойовики обстріляли українських бійців на Донбасі, є поранений
На Донбасі бойовики 9 разів відкривали вогонь. Фото: ANNA

На Донбасі впродовж дня бойовики дев'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях.

П'ять разів терористи застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції наших захисників: двічі, з мінометів калібру 120 та 82 мм – в районі населеного пункту Гнутове; зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Павлопіль; двічі, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Піски. Також опорний пункт підрозділу наших військ в районі населеного пункту Піски був обстріляний з мінометів 120-го калібру.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв із мінометів калібру 82 мм українських захисників у районі селища Новотошківське та з ручних і автоматичних станкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів – позиції наших військових поблизу населеного пункту Хутір Вільний", - йдеться в повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео прямого влучення у бліндаж бойовиків

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Підрозділи ООС подавляли ворожий вогонь шляхом застосування чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Бойовики терористичного угрупування ДНР підтвердили захоплення у полон українського бійця. За їх версією боєць здався у полон самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українських бійців на Донбасі, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути