Ексклюзиви
субота, 14 вересня 2019 20:15

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів
Бойовики 5 разів порушили режим перемир'я. Фото: JKL

На Донбасі впродовж доби бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.

Противник використав заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил: неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з міномета калібру 120 мм; поблизу Новотошківського з напрямку Донецького – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, станкового протитанкового гранатомета; двічі в районі Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристайко запевнив, що особливого статусу для Донбасу не буде

Про втрати серед українських військових не повідомляється.

13 вересня в районі проведення Операції об'єднаних сил під час виконання завдання загинув український військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути