Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 15:10

Бойовики не випускають студентів

Бойовики не випускають студентів
Обмеження ввели, щоб юнакам ніяк було ухилитися від "призову" в окупаційні війська. ФОТО: news.dn.ua

Бойовики заборонили студентам і випускникам загальноосвітніх навчальних закладів виїжджати за межі окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Повідомило про це Міністерство оборони України на офіційному сайті.

Ввели обмеження окупанти, щоб запобігти ухиленню юнаків від "призову" до лав окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили останні новини з передової

"З початку серпня цьогоріч стрімко зросла кількість російських військовослужбовців, які прагнуть звільнитися з військової служби, зокрема через запровадження командуванням ЗС РФ жорсткого контролю проведення заходів бойової підготовки та призупинення виплат додаткових коштів за виконання бойових завдань в умовах "режиму припинення вогню", — ідеться в повідомленні.

Щоб не допустити зниження укомплектованості особовим складом своїх підрозділів, бойовики вже розпочали масштабну агітаційну кампанію з призову на військову службу чоловіків з-поміж місцевого населення окупованих територій.

У бойовиків забирають російські паспорти, щоб ті не втікали. Віддають документи як винагороду для того, щоб можна було втекти в Росію та уникнути правового покарання за злочини перед цивільним населенням України.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики не випускають студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути