четвер, 21 лютого 2019 13:39

Бойовики ДНР викрали держслужбовця з Волновахи

Бойовики ДНР викрали держслужбовця з Волновахи
Чоловік їхав у Макіївку до хворих родичів. Фото: з відкритих джерел

На території тимчасово окупованої Макіївки невідомі викрали начальника Волноваського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Донецькій області. Про це повідомили у прес-центр поліції Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жителі окупованої Горлівки розпродають своє майно

19 лютого 30-річна жінка звернулася до поліції і заявила, що її чоловіка, який поїхав на власному автомобілі "Хонда" в окуповану Макіївку, викрали невідомі.

За словами родичів, 36-річний держслужбовець з Волновахи потрапив в полон, коли поїхав до хворих родичів у ДНР.

Наразі слідчими Великоновосілківського відділення поліції відкрито відразу два кримінальних провадження за ч.1 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та ч. 3 ст. 289 "Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого..." КК України.

"Зараз правоохоронці проводять першочергові слідчі дії – встановлюють місцезнаходження потерпілого, автомобіль оголосили у розшук", - повідомляють у відомстві.

Жителі південно-західної околиці населенного пункту Старобешеве опублікували відео з пролітаючим над Донбасом російським літаком. Ймовірно цей літак може бути бомбардувальником ТУ-95.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ДНР викрали держслужбовця з Волновахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути