Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2018 13:41

Бойовики випустили 20 полонених
5

20 полонених відпустили бойовики
Фото: facebook.com
20 полонених відпустили бойовики
20 полонених відпустили бойовики
20 полонених відпустили бойовики
20 полонених відпустили бойовики

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська забрала 20 ув'язнених, які потрапили в місця позбавлення волі до початку війни на Донбасі.

"Гарні новини! Сьогодні, 7 лютого 2018 року, о 12:00 уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська забрала ще 20 осіб, які перебували в місцях несвободи ще до конфлікту. 86 осіб за більш як 2 роки поки вдалося вивезти з окупованих територій Донецької області", - повідомив Богдан Крикливенко, керівник секретаріату омбудсмена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни ґвалтували і катували чоловіків і жінок - екс-полонена

Передача осіб здійснювалася під наглядом члена комітету Верховної Ради України з прав людини Ірини Суслової та представників ОБСЄ.

За даними Східної правозахисної групи, за період з 2014 року до сьогодні "суди" самопроголошеної ЛНР засудили і відправили у виправно-трудові колонії 1437 осіб, які проживають на непідконтрольній уряду України території Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики випустили 20 полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути