Ексклюзиви
субота, 08 червня 2019 15:07

Бойовики гатять по українських військових із танків

Бойовики гатять по українських військових із танків
Для обстрілу Українських позицій бойовики застосовують танки. Фото із відкритих джерел.

З початку суботи, станом на 12.00 зафіксовано чотири вогневі провокації на Донбасі.

Згідно з даними штабу операції Об'єднаних сил, ворог продовжує застосовувати артилерію 122-го калібру.

"Сьогодні вранці в районі н.п. Водяне і Лебединський російсько-окупаційні війська здійснили два потужних вогневих нальоти на наші позиції з застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм. О 07.20 в районі Водяного противник витратив 65 снарядів та провів 28 пострілів з танків, а біля Лебединського випустив у бік місцевих українських позицій 53 снаряда 122 калібру", – йдеться у повідомленні Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українці знищили техніку бойовиків - відео

Крім того ворожі постріли фіксувалися вночі біля населених пунктів Широкине і Красногорівки. Там окупанти вели вогонь з кулеметів великих калібрів.

"Внаслідок ворожого артилерійського вогню сьогодні один військовослужбовець отримав бойове травмування, і тепер він отримує медичну допомогу", - повідомили в Міноборони.

Внаслідок ворожих обстрілів протягом доби двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули. Ще п'ять отримали поранення та семеро зазнали бойових травм. 7 червня збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатять по українських військових із танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути