пʼятниця, 26 січня 2018 09:29

Бойовики ЛНР змушують молодь користуватися "скрєпами"

Бойовики ЛНР змушують молодь користуватися "скрєпами"
Бойовики ЛНР розробили програму "виховання молоді" до 2020 року. Фото: NewsONE

Терористи ЛНР 2018 року планують прийняти "закони" про основи державної молодіжної політики і про систему патріотичного виховання "громадян ЛНР".

Про це повідомив координатор центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, проросійські бойовики-окупанти ЛНР активізували пропагандистську роботу з молоддю, яка проживає як на тимчасово окупованій, так і на підконтрольній українській владі території Луганської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія підігнала "Іскандери": Краматорськ у радіусі удару

"Крім того, "рада міністрів" ЛНР розробила і найближчим часом має ухвалити "республіканські" програми "духовного виховання студентів ЛНР до 2020 року" та "патріотичного виховання підростаючого покоління ЛНР до 2020 року". На 2018 рік також заплановано проведення 3169 заходів за участю школярів та студентів, які постійно проживають в ОДЛО і на підконтрольній Україні території Луганської області. Для залучення молоді на неокупованій території пропонується широко використовувати соціальні мережі", - написав Тимчук.

Новоайдарський районний суд Луганської області засудив громадянина Росії Віктора Агєєва до 10 років позбавлення волі за участь у терористичній організації. За словами адвоката Віктора Чевгуза, Агєєв вступив в угрупування ЛНР за контрактом.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ЛНР змушують молодь користуватися "скрєпами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути