Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2018 11:29

Бойовики ЛНР бояться, що їхні телефони прослуховує МГБ ДНР

Бойовики ЛНР бояться, що їхні телефони прослуховує МГБ ДНР
Терористи ЛНР забороняють користуватися послугами будь-яких мобільних операторів, окрім місцевого. Кажуть, що бояться шпигунства з боку ДНР. Фото презентаційне

Терористи ЛНР бояться, що їхні мобільні телефони можуть прослуховувати бойовики ДНР.

Забороняють усім користуватися мобільним звязком, окрім місцевого "ЛукаКому", повідомляє у Facebook координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Головам комітетів народного ради ЛНР" видали мобільні телефони з картами місцевого оператора зв'язку "ЛугаКом", попередивши, що користуватися іншими картами мобільного зв'язку суворо забороняється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знову немає мобільного зв'язку

При цьому серед самих "чиновників" поширюється інформація, що всі ці номери мобільного зв'язку знаходяться на прослушці в органах МГБ ДНР", - написав Тимчук.

У самопроголошеній ЛНР бойовики почали збирати дані про українських мобільних операторів, які раніше працювали в окупованому регіоні. Кажуть, що з початку літа хочуть відновити роботу українських мобільних операторів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ЛНР бояться, що їхні телефони прослуховує МГБ ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути