четвер, 01 березня 2018 14:34

"Більше допомагати їй не буду!" - журналіст розповів, ким виявилася обміняна "бойовичка" ДНР

"Більше допомагати їй не буду!" - журналіст розповів, ким виявилася обміняна "бойовичка" ДНР
На фото - Вікторія Іванова та обміняна на українських військових Світлана Акімченкова. Вікторія припинила допомагати бойовичці матеріально, коли дізналася, що вона витрачає гроші на розваги та наркотики. Фото Facebook

Бойовичка Світлана Акімченкова, для якої мешканці окупованого Донецька збирали допомогу, витрачала гроші на наркотики.

Про це написав у власному блозі журналіст Денис Казанський.

Розмістив пост Вікторії Іванової. Після того, як Акімченкову 27 грудня 2017 року обміняли на українських військових, почала активно допомагати їй.

"Світлана вживає амфетамін, є свідки того, як купувала, як вживала, причому, робила це прямо в закладі громадського харчування, мабуть, було несила витримати. Моєму синові вона особисто розповідала про те, що вживала наркотики і до СІЗО.

Але підтвердження цьому я знайшла набагато пізніше, відреклася я від неї тому, що бачила куди і на що йдуть ваші кровні: таксі, ресторани, салон, манікюр, коханець у профілакторії, якому Свєта накривала поляну за ваш рахунок. А її залежність від наркоти - це остання крапля", - написала Вікторі Іванова у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальні домагання, наркотики й крадіжки в лікарні: розповіли, як себе поводять обміняні бойовики

"Зі звільненої в Донецьку пропаганда тут же стала ліпити героїню-мученицю. Але від правди нікуди не дітися. Від самого початку в формування сепаратистів в основному йшов всякий злий набрід, який не зміг знайти себе в житті. Коли про це писали прямо - проросійські громадяни обурювалися. Двигуном "російської весни", яка почалася в Донбасі рівно 4 роки тому, були саме ось такі акімченкови - гопники, вуркагани, наркомани, божевільні фанатики та інше соціальне дно", - прокоментував ситуацію Денис Казанський.

Бойовики, яких обміняли на українських військових, не мають коштів для виживання й просять у людей елементарні речі. Для Акімченкової просили поношену спідню білизну й тарілку з ложкою.

Зараз ви читаєте новину «"Більше допомагати їй не буду!" - журналіст розповів, ким виявилася обміняна "бойовичка" ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути