вівторок, 22 серпня 2017 15:14

Авдіївка: бій тривав 10 годин

Авдіївка: бій тривав 10 годин
Позиції українських військових під Авдіївкою

Бій за шахту "Бутівка" та Авдіївку тривав 10 годин. Житлові квартали міста вигоріли.

Про це повідомляє Інформаційно-аналітичний центр національної безпеки України.

"Авдіївка разом із сусідньою українською позицією "Шахта "Бутівка" лишаються місцями найзапекліших протистоянь. Сумарно на цих рубежах вчора бойові дії тривали понад 10 годин. За цей час бойовики випустили по наших укріпленнях більше 70 мінометних мін, а також практично безперервно відкривали вогонь з легкого озброєння. Наші військові, надійно тримаючи оборону, відкривали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики знищили український бліндаж: фото

При цьому бойовики застосовували увесь доступний їм арсенал легкого озброєння, включно з озброєнням БМП, а також міномети. Водночас під обстріли з боку противника вкотре потрапили житлові квартали селища. Внаслідок пожежі, що виникла після влучання запалювальних боєприпасів, кілька будинків згоріли вщент", - йдеться у повідомленні.

Бойовики почали зтягувати техніку до позицій українських захисників. Активний рух почався увечері 21 серпня. Донецьком рухалися колони з різноманітним автотранспортом.

Зараз ви читаєте новину «Авдіївка: бій тривав 10 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути