понеділок, 23 квітня 2018 19:04

Арештували бойовика, який брав у полон Савченко

Арештували бойовика, який брав у полон Савченко
У РФ Єгора Руського звинуватили в корупції. Фото: "Радіо Свобода"

У Республіці Комі РФ арештували екс-терориста ЛНР Єгора Руського. Він у складі батальйону "Зоря" брав у полон Надію Савченко 17 червня 2014 року.

Руського заарештували за хабар на посаді директора спортивної школи, повідомляє "Радіо Свобода".

2014-го він воював на боці ЛНР. Потім керував містом Лутугине Луганської області. Наприкінці липня 2014 року місто звільнили українські війська, але покинули його після трагедії під Іловайськом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У центрі "керівництво" їсть перепілок, а окраїні продають "Доширак"" - у ДНР назріває бунт

Бойовики звинуватили Руського у спробі здати на брухт полотно залізниці та підбиту бронетехніку. Він втік до російського міста Ухта. Там він невдало балотувався на посаду мера.

9 квітня Слідчий комітет РФ Коми порушив справу щодо Єгора Руського за те, що той 2017 року отримав від кількох комерсантів грошові кошти та інше майно за те, що віддавав їх фірмам пріоритет при укладанні договорів для забезпечення потреб спортивної школи.

Керівник банди терористів ДНР "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що "заступник командувача оперативного командування" угруповання ДНР Едуард Басурін став учасником ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Арештували бойовика, який брав у полон Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути