Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 09:01

Українка зібрала 9 кухонь світу в одному приміщенні

Українка зібрала 9 кухонь світу в одному приміщенні
Українка Белла Каракіс стала співзасновницею комерційної кухні у місті Ешборн штату Вірджинія

Американка українського походження Белла Каракіс, яка у дитинстві емігрувала до США з Одеси, стала співзасновницею комерційної кухні "Шефскейп" у місті Ешборн, штат Вірджинія.

Заклад надає приміщення власникам культових авто-кухонь та кухарам-початківцям, повідомляє "Голос Америки".

"Наша кухня спільного користування дозволяє талановитим кухарям, пекарям, кейтеренговим компаніям орендувати тут місце і працювати в приміщенні ліцензованому відділом охорони здоров'я, - розповідає Белла Каракіс. - У нас зібрані 9 різних кухонь світу. Ми виконуємо роль агенства пошуку роботи для наших членів і пропонуємо клієнтам наше меню. Якщо хтось хоче спробувати трішки індуського, пакистанського, американського та традиційного - можемо це запропонувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла, як лікує в Іраку біженців від ІДІЛу

Комерційна кухня — це своєрідна база для власників авто-харчевень. Аби відповідати вимогам міністерства охорони здоров'я, вони повинні мати місце постійної дислокації. За абонентську плату вони користуються безкоштовним сучасним кухонним обладнанням, паркінгом та іншими послугами.

"Наші клієнти — дрібні підприємці. У них немає коштів на маркетинг, на те, аби найняти окремих консультантів для вирішення усіх питань, - каже Белла Каракіс. - Ми можемо їм у цьому зарадити. Допомогти з брендінгом, маркетингом, захистом торгової марки. Якщо вони потребують бізнес-допомоги, наприклад отримання ліцензії відділу охорони здоров'я чи права на підприємництво, також можуть до нас звертатися".

Фільм американської режисерки українського походження Роксолани Топорович "Джулія Блу" здобув грант від Women in Film. Стрічка увійшла до 15 найкращих, які відібрали з 370 претендентів із 22 країн. Її відзначили в категорії "Розповідний художній фільм"

Зараз ви читаєте новину «Українка зібрала 9 кухонь світу в одному приміщенні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути