Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 17:09

Зірка фільму "Титанік" зіграла старіючу істеричку, що любить випити

Зірка фільму "Титанік" зіграла старіючу істеричку, що любить випити
Акторка Кейт Уінслет зіграла у фільмі "Колесо чудес" Фото: kinoafisha.ua

14 лютого в український прокат вийде драматичний фільм Вуді Аллена "Колесо чудес".

Дія стрічки розгортається в Нью-Йорку в 1950-і роки. Головні герої - жителі бруклінського півострова Коні-Айленд. Історія немолодого оператора каруселі і його дружини, які всіма силами намагаються заробити собі на життя. Одного разу їх відвідує дочка, яка живе окремо.

Головні ролі в картині зіграли Джастін Тімберлейк, Кейт Уінслет, Джуно Темпл, Дебі Мейзар і Джеймс Белуші. Кейт Уінслет, зірка фільму "Титанік" зіграла старіючу істеричку, що любить випити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Легенди Карпат" врятував дитину від загибелі

Кінострічка стала першою спільною роботою режисера Вуді Аллена і актриси Кейт Уїнслет. У 2005 році Вінслет повинна була зіграти головну роль у фільмі Аллена "Матч Поінт", але пізніше її замінила Скарлетт Йоханссон.

Прем'єрний показ фільму було проведено 15 жовтня 2017 року на закритті 55-го Нью-Йоркського кінофестивалю. У світовий прокат фільм вийшов 1 грудня 2017 року - в день народження режисера Вуді Аллена.

Зйомки кінострічки проходили на півострові КоніАйленд, в УайнгарХілле, в Брукліні і на вулицях Хадсонавеню і в Голдстріт.

8 лютого в український прокат вийде фільм "50 відтінків свободи", який стане завершенням трилогії, що розповідає про стосунки Анастейші Стіл і Крістіана Грея.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Титанік" зіграла старіючу істеричку, що любить випити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі