Ексклюзиви
неділя, 14 серпня 2022 04:00

Зірка "Кухні" та "Скаженого весілля – 2" пояснила, чому працювала в Росії після анексії Криму
3

Українська акторка Катерина Кузнєцова, відома за ролями у серіалах "Кухня", "Анка з Молдаванки" та фільмі "Скажене весілля-2", у Москві мешкала останні 13 років.

Родом акторка з Києва, але її цивільний чоловік Максим – росіянин, пише ТСН.

Катерина Кузнєцова у стрічці "Скажене весілля"
Фото: tsn.ua
Катерина Кузнєцова у серіалі "Кухня"
Катерина Кузнєцова з цивільним чоловіком

Коли Росія почала повномасштабну війну проти України, Катерина з чоловіком перебувала на острові Тенерифе. А її рідні – мати, тато і баба, - у Києві.

Близькі артистки й досі залишаються в Україні, не хочуть виїжджати. Сама ж Катерина Кузнєцова нині в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка українських серіалів повідомила про горе в родині

"Мій цивільний чоловік, коли ми тільки познайомились, мені сказав: "Катю, я не хочу жити у Росії", хоча він росіянин. Я його тоді запитала, чому. Він відповів: "Я не можу жити в цій країні, де все так влаштовано. Де немає свободи". Ми готувалися до того, щоб переїхати, але не встигли", - каже Кузнєцова.

Тим не менш, квартиру на 67 кв м та машину, які в неї залишилися у Москві, не продаватиме.

Зірка каже, що від початку вторгнення в Росії не була і не приїде, відмовилася від усіх ролей в російських стрічках та серіалах.

Також Катерина Кузнєцова зізналася, що їй соромно, що не покинула РФ після анексії Криму.

"Це моя особиста драма, особиста трагедія. Я поїхала через те, що 2009 року, працюючи на одному телеканалі, знімаючись у крихітних серіалах, я зрозуміла, що я не потрібна своїй країні. Я не розуміла масштабу, наскільки це серйозно та якими будуть наслідки. Я не думала про це. У мене було стільки роботи. А я до роботи голодна. У мене були контракти, я розуміла, що не можу підводити людей. Востаннє я була в Криму 2008-го. Мене неодноразово намагалися прогнути. Але я казала, що зніматись там не буду", - сказала Кузнєцова.

Принциповим для акторки було також "не зніматися з покидьком Охлобистіним".

"Я знаю, що це непрофесійно, але коли я побачила, що він говорив про Україну, я сказала, що не ввійду з ним у кадр", - додала артистка.

Виконавець Сергій Бабкін має багато родичів із Російської Федерації. Його батьки народилися в Бєлгородській області. Але попри родинні зв'язки, близькі артиста вирішили ігнорувати будь-які події, що відбуваються в Україні. Бабкін поділився, що ніхто з російських родичів йому не подзвонив.
Співачка Софія Ротару, яка досі не висловилася про війну Росії проти України, зникла з медіапростору. Її фанати здивовані позицією артистки. Ротару говорила про те, що залишається в Києві. Але продюсер Леонід Дзюник в коментарі росЗМІ повідомив, що зараз вона перебуває у Сполучених Штатах Америки.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кухні" та "Скаженого весілля – 2" пояснила, чому працювала в Росії після анексії Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути