пʼятниця, 08 лютого 2019 13:28

За годину - перший на iTunes: Макс Барських випустив новий альбом

За годину - перший на iTunes: Макс Барських випустив новий альбом
Після прем'єри на iTunes платівка зайняла перше місце в Україні, Білорусі, Росії, Молдові, Латвії, Казахстані та Азербайджані. Фото: Олег Фенікс

Макс Барських випустив п'ятий альбом під назвою "7". В лонгплей ввійшли сім треків.

Через годину після прем'єри на iTunes платівка зайняла перше місце в Україні, Білорусі, Росії, Молдові, Латвії, Казахстані та Азербайджані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tayanna випустила нову пісню про жіночу магію

"Створюючи пісню, я прагну говорити просто про глибокі речі. Збираючи воєдино альбом, я безжально відкидаю будь-яку пісню, яка порушує загальну тему діалогу. Тому що музика – це діалог з моїм слухачем, який може і буде повторюватися багато разів протягом тривалого часу в абсолютно різних ситуаціях і настрої. В альбомі "7" я став ближче до своєї ідеальної формули "приємного прослуховування" і "до зустрічі очі в очі"", - прокоментував прем'єру Барських.

Презентація альбому відбулася під час однойменного шоу-передпрослуховування Барських, яке пройшло восени у столичному МВЦ. На концерті зібралося понад 12 тисяч шанувальників артиста.

Телевізійна версія шоу "7" вже доступна на офіційному YouTube-каналі артиста:


На офіційному YouTube-каналі Макса Барських відбулася презентація проекту #BEREGA. Для відтворення атмосфери закулісся легендарних Top of the Pops - музичної програми, що виходила на телеканалі BBC - головною локацією для зйомок кліпу був обраний апаратно-студійний комплекс Національної телекомпанії України.

Зараз ви читаєте новину «За годину - перший на iTunes: Макс Барських випустив новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі