Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2018 11:26

Уже не чаклун: Деніел Редкліфф зніметься у фантастичному серіалі

Уже не чаклун: Деніел Редкліфф зніметься у фантастичному серіалі
Деніел Редкліфф зіграє у серіалі про Бога. Фото: tvtime.com

Британський актор 29-річний Деніел Редкліфф зіграє головну роль у серіалі "Чудотворці". Перший тизер уже показали у мережі.

Редкліффа досі пам'ятають у ролі Гаррі Поттера. У новій кінокартині також багато магії та надприроднього. В основу серіалу "Чудотворці" взято книгу 34-річного Саймона Річа "Що в імені Бога". Також у серіалі знімаються Стів Бушемі та Джеральдін Вісванатхан.

За сюжетом серіалу, Бог вирішує залишити свої повноваження і піти на заслужений відпочинок. Однак він розуміє, що залишити Землю напризволяще просто не може, тому приймає радикальне рішення - знищити її перед тим, як залишить "пост". Перешкодити йому намагатимуться 2 ангели, яких зіграють Деніел Редкліфф і Джеральдін Вісванатхан. Бог погодиться укласти угоду з колегами з відділу прийому молитов і пощадить людство за однієї умови - вони допоможуть 2 нещасним людям полюбити один одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На продаж виставили листи зірки "Гаррі Поттера"

Деніел Редкліфф, зірка "Гаррі Поттера", нещодавно розгулював у дивному наряді вулицями. На знімках знаменитість одягнений у картатий халат, труси, капці-лапи, а в руках тримає 2 пістолети.

Зараз ви читаєте новину «Уже не чаклун: Деніел Редкліфф зніметься у фантастичному серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі