Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2022 14:56

Ворожнеча Бекхемів із родиною невістки: розкрили подробиці скандалу

Ворожнеча Бекхемів із родиною невістки: розкрили подробиці скандалу
Бруклін та Нікола побралися цьогоріч у квітні. Фото: Vogue

У ЗМІ з'явилася інформація про буцімто неприязні стосунки між дизайнеркою Вікторією Бекхем та її невісткою, акторкою Ніколою Пельтц. Однак видання Page Six з посиланням на інсайдера повідомило, що ворогують між собою не жінки, а родини.

"Вікторія та Нікола – це просто побічна сторона. Це – не протистояння двох жінок. Це – протистояння двох родин. Очевидно, що справа в сім'ях", – сказав інсайдер.

Подейкують, що родина Ніколи, зокрема, і її батько, американський мільярдер Нельсон Пельтц, зацікавлені в створені своєрідного бренду з їхньої пари. І саме тому Бруклін та Нікола взяли подвійне прізвище після весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскохана принца Гаррі заспівала в Києві "Ой у лузі червона калина" – відео із Еллі Голдінг

"Думаю, Нікола та її мати вигадають якісь ідеї (щодо бренду. – Gazeta.ua), і Нельсон спонсоруватиме це. Але для Вікторії та Девіда це має бути щось змістовне", – сказав інсайдер.

Бруклін та Нікола побралися цьогоріч у квітні. Пара влаштувала весілля в родинному маєтку Пельтців. За приблизними підрахунками івент обійшовся в $3,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ворожнеча Бекхемів із родиною невістки: розкрили подробиці скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі