вівторок, 12 червня 2018 11:23

"Вісім подруг Оушена" підкорили американський прокат

"Вісім подруг Оушена" підкорили американський прокат
"Вісім подруг Оушена" стали лідерами американського прокату. Фото: Global News

Кримінальна комедія "Вісім подруг Оушена" заробила $41,5 млн за прем'єрний вікенд у США. Це допомогло стрічці зайняти перший рядок домашнього бокс-офісу.

Друге місце посів фільм "Соло. Зоряні Війни. Історія" з результатом $15,1 млн. А на третьому місці - "Дедпул 2" ($13,6 млн). На четвертій і п'ятій сходинках опинилися "Реінкарнації" ($13 млн) і "Війна нескінченності" ($6,8 млн), повідомляє Box Office Mojo.

Кінокартина "Вісім подруг Оушена", яка є спін-оффом "Одинадцяти друзів Оушена", вийшла в американський прокат 7 червня. В українських кінотеатрах її показуватимуть з 14 червня.

Головні ролі зіграли акторки Сандра Буллок, Енн Гетевей, Кейт Бланшетт, Хелена Бонем Картер, Сара Полсон, Мінді Калінг, співачка Ріанна та реп-виконавиця Аквафіна. За сюжетом, злодійки намагатимуться викрасти найдорожче у світі кольє.

Роль лиходія дісталася акторові Деміену Льюїсу, відомого за серіалами "Життя як вирок" і "Мільярдери". До основного зоряного складу також приєднаються такі актори, як Метт Деймон, Дакота Феннінг, Кеті Холмс, співак Зейн Малік, телеведучий Джеймс Корден, моделі Адріана Ліма і Кендалл Дженер, зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян та головний редактор британського Vogue Анна Вінтур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динозаврів між дублями сушили феном

В український прокат виходить біографічний мюзикл про Віктора Цоя – "Літо". Головну роль у фільмі виконав кореєць Тео Ю. Режисер стрічки - Кирило Серебренніков. Фільм був представлений в основній програмі Каннського кінофестивалю, де він отримав премію за найкращий саундтрек. Дата виходу "Літо" запланована на 28 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Вісім подруг Оушена" підкорили американський прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі