субота, 24 лютого 2018 13:31

Випустять телешоу, учасників якого підштовхують до вбивства

Випустять телешоу, учасників якого підштовхують до вбивства
Netflix готує випуск реаліті-шоу, в якому людей будуть підштовхувати до скоєння убивства. Фото: theverge.com

Компанія Netflix готує випуск реаліті-шоу The Push, в якому людей будуть підштовхувати до скоєння убивства.

Нічого не підозрюючи, герої шоу потраплятимуть у стресові сценарії, повідомляє The Verge. До цього буде залучено 70 спеціально найнятих акторів. Зазначається, що учасники зазнають психологічних маніпуляцій, щоб їм здавалося, що вбивство - зіштовхнути літню людини з даху будівлі - єдиний їхній вибір.

Також наголошується, що творці телешоу обіцяють не допустити реальних смертей.

"Ми поставили просте запитання: чи можемо ми скоїти вбивство під соціальним тиском?" - пояснює ведучий шоу Деррен Браун. Він називає себе "психологічним ілюзіоністом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перегляд серіалів може привести до смертельної небезпеки - вчені

У 1960-х роках відповідь на це питання дала серія експериментів американського психолога Стенлі Мілгрема, який хотів зрозуміти психологію німецького суспільства за часів Третього Рейху.

Міністерство охорони здоров'я створить національну телефонну гарячу лінію, яка надаватиме психологічну підтримку українцям.
Проект під назвою "Лінія життя. Україна" запрацює завдяки МОЗ та громадським організаціям. Керівником проекту став Піт Шмігель – міжнародний експерт та екс-гендиректор гарячої лінії LifelineAustralia.

Зараз ви читаєте новину «Випустять телешоу, учасників якого підштовхують до вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі